"Prachtige wenkbrauwen en Full Lips door Villa 10"

Met veel precisie heeft Martine mijn powderbrows gezet. De juiste vorm, een mooie verloop en de juiste kleur die past bij mijn huid- en haarkleur. Ik ben zeer tevreden en ben blij dat ik niet meer elke dag mijn wenkbrauwen hoef bij te tekenen. De behandeling was een beetje gevoelig maar niet pijnlijk.Door een Full Lips PMU behandeling heb ik nu mooie zachtgekleurde lippen. De ongelijkheid in mijn lippen is nu volledig symmetrisch. Je kan in overleg de kleur bepalen. Het geeft me een warme look. Een beetje gloss erop en klaar!

"Prachtige, gelijke volle wenkbrauwen"

Voor vollere wenkbrauwen hoefde ik het niet te doen maar van nature zijn mijn wenkbrauwen erg ongelijk. Dankzij Martine van Villa 10 heb ik nu 2 prachtige gelijke volle wenkbrauwen. Vertrouwd, vriendelijk, vakkundig, professioneel, hygiënisch.

“Het resultaat is prachtig; mooie open frisse blik!”

Martine is professioneel, weet wat ze doet, kijkt kritisch naar je gezicht en bepaald goed wat het beste is om te doen. Eindresultaat was prachtig, een mooie open frisse blik. Ik was verrast wat wenkbrauwen modeleren en kleuren kan doen. Kom zeker nog een keer terug.

“Schitterende Hairstroke brows laten zetten door Villa 10”

Ik ben er heel blij mee. Fijne uitleg en goede nazorg.

"Mijn wenkbrauwen ogen nu een stuk natuurlijker"

Ik heb 4 jaar geleden PMU wenkbrauwen ergens anders laten zetten. Ze waren heel erg donker en nu haar steeds lichter wordt gingen ze mij steeds meer storen. Martine heeft ze een stuk lichter gekregen en ze ogen nu een stuk natuurlijker.

"De Lashlift is een uitkomst voor mij!"

Make-up is lastig voor mij, ik zit nogal eens in mijn ogen te wrijven en ik draag een bril. De lashlift is daarom een uitkomst voor mij. De behandeling vond ik heel aangenaam en professioneel. Het was het helemaal waard.

"Bij het verwijderen van mijn PMU werd goed gelet op hoe het voelde"

Bij het verwijderen van mijn PMU werd er goed gelet op hoe het voelde en werd er goed uitgelegd waarom bepaalde dingen belangrijk waren. Nu nog even een paar weken wachten tot het uiteindelijke resultaat! De behandeling zelf is in ieder geval als prettig ervaren! "Bij het verwijderen van mijn PMU werd goed gelet op hoe het voelde"